Kasvohoidot Phformula

Phformula pinnoitushoito on kemiallinen, tarkoin suunniteltu hoitomuoto ihon toimintahäiriöihin. 

Hoidon kuvaus

Konsultaatio

Lähtökohtana on aina ammattilaisen suorittama kasvojen ihon perusteellinen kartoitus ja arviointi herkkyystestin avulla eli konsultaatio.

Ihon valmistelu

Ennen hoitojen aloittamista ihoa valmistellaan hoitoja varten kotihoitotuotteella. Mikäli valmistava kotihoito tuote ostetaan konsultaatiokäynnin yhteydessä ja hoitosuunnitelma toteutuu, hyvitetään konsultaation hinta pakettihinnassa.

Stimuloiva

Hoito stimuloi ihoa ja tuottaa näkyviä ja selkeitä tuloksia aiheuttamatta suurta ihoärsytystä.Varsinainen pinnoitus toteutetaan sarjana – 3-10 kertaa 14-28 päivän välein – juuri sinun ihollesi sopivin voimakkuuksin.

Räätälöity

Jokainen hoitokokonaisuus suunnitellaan sinun ihollesi ja sinun iho-ongelmaasi korjaamaan. Konsultaatio voidaan tehdä myös muun kasvohoidon yhteydessä.

Inside out touch -kasvohoito 60 min. 78 €

Kuvaus
Hoito tuo ulottuvillesi itämaisen lääketieteen opit, nykyaikaisen ihonhoidon mukavuuden ja helppouden sekä nautinnollisen rauhoittumisen. Kasvojen alueen hieronta vaikuttaa läpi kehosi stimulatiopisteiden kautta; se tuo kasvoillesi kimmoisuutta, kiinteyttä ja säteilyä.

Hoito rauhoittaa niin ihoa kuin mieltä kiireen keskellä. Iho kuoritaan ennen hierontaa ja lopuksi levitetään naamio ihon tarpeiden mukaan. Hoidossa käyttettävät vaikuttavat aineet ja seerumia valitaan aina yksilöllisesti kuten myös käytettävä hieronta.

Hoito on kaikille sopiva ja voidaan lisätä muuhun kasvohoitoon – myös pinnoituskäsittelyyn ja mikroneulaukseen.

Konsultaatiokäynti 30 min.
33 €

Hoitosuunnitelman toteutuessa konsultaatio hyvitetään hinnassa. Herkkyystesti sisältyy konsultaatiokäyntiin.

Inside out touch -kasvohoito 60 min. 78 €

Hoito on kaikille sopiva ja voidaan lisätä muuhun kasvohoitoon.

Pinnoitushoidot sarjahoitona 273 €

Esimerkiksi Age-pinnoitushoito kolmen (3) kerran sarjahoitona.

Inside out touch -hieronta
15 min. 25 €

Tehdään vain muun kasvohoidon yhteydessä.